Na poti z Gospodom

Osebno spremljane duhovne vaje v Frančiškovem duhu, za mlade in odrasle, bodo od torka, 21. julija, ob 18.uri,  do nedelje, 26. julija 2020, ob 14.uri, v Romarskem domu v Olimju.

Osebno spremljane duhovne vaje v Frančiškovem duhu so namenjene mladim in odraslim ter potekajo v tihoti. Dneve preživimo v osebni molitvi, enkrat dnevno se vsak udeleženec sreča z duhovnim spremljevalcem. Skupaj molimo hvalnice, večernice, obhajamo sveto mašo. Več informacij o samem dnevnem redu, programu in stroških prejmete, ko se prijavite s. Polonci 031 463 164 do 20. julija. O morebitni odpovedi duhovnih vaj zaradi koronavirusa ali drugih razlogov vas bomo obvestili en teden pred začetkom duhovnih vaj.

Prispevek za dom duhovnih vaj, naslov Olimje 82, Podčetrtek, (5 dni bivanja) in spremljanje je 150 EUR za zaposlene in 125 EUR za dijake in študente.  Hvaležni bomo, če boste lahko prispevali več, ker je prispevek, za katerega vas prosimo minimalen. Kdor želi darovati za mašni namen, se dogovori s br. Primožem ali/in br. Janezom. Lahko se dogovorimo za nižji prispevek, če kdo ne bi mogel poravnati prispevka za duhovne vaje zaradi finančne stiske.

Z vami bomo kapucin, br. Primož Kovač, minorit br. Janez Kurbus in šolska sestra s. Polonca Majcenovič.