Odprite vrata Gospodu

Duhovne vaje so odpovedane.

Osebno spremljane duhovne vaje v Frančiškovem duhu, za mlade in odrasle, bodo od torka, 20. julija, ob 18.uri,  do nedelje, 25. julija 2021, ob 14.uri, v Kapucinskem samostanu v Vipavskem Križu.

Osebno spremljane duhovne vaje v Frančiškovem duhu so namenjene mladim in odraslim ter potekajo v tihoti. Dneve preživimo v osebni molitvi, enkrat dnevno se vsak udeleženec sreča z duhovnim spremljevalcem. Skupaj molimo hvalnice, večernice, obhajamo sveto mašo. Več informacij o samem dnevnem redu, programu in stroških prejmete, ko se prijavite br. Janezu Kurbusu 051 617 596 ali janez.kurbus@rkc.si. Prijave sprejemamo do vključno 18. julija. O morebitni odpovedi duhovnih vaj zaradi korona virusa ali drugih razlogov vas bomo obvestili en teden pred začetkom duhovnih vaj.

Prispevek za dom duhovnih vaj, naslov Vipavski Križ 12, 5270 Ajdovščina, (5 dni bivanja) in spremljanje je 150 EUR za zaposlene in 125 EUR za dijake in študente. Hvaležni bomo, če boste lahko prispevali več, ker je prispevek, za katerega vas prosimo minimalen. Kdor želi darovati za mašni namen, se dogovori s br. Janezom.

Lahko se dogovorimo za nižji prispevek, če kdo ne bi mogel poravnati prispevka za duhovne vaje zaradi finančne stiske.

Z vami bova frančiškanka Marijina misijonarka s. Mojca Korošec FMM in minorit br. Janez Kurbus.